phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Eternittag - Flot & slidstærkt eternittag

Hvorfor vælge et Eternittag?

Et eternittag er en forholdsvis billig løsning, da materialerne som bruges til fremstillingen ikke er så dyre som fx teglsten eller skifer. Det er let at lægge, så det koster ikke så meget, som for nogle af de mere komplekse tage i arbejdstimer. Grundet egenskaberne i eternittag, så giver det et bedre indeklima i din bolig. Eternittag er meget stærkt og fleksibelt. Samtidig er eternittag lavet af miljøvenlige materialer. En af eternittagets mange egenskaber er de brændhæmmende egenskaber, der beskytter mod eventuelle brænd skader. Så hvis økonomien og indeklimaet i dit hus er i fokus, så kontakt Primatag for et uforpligtende tilbud på dit nye eternittag.

Mulighederne ved et eternittag

Ved valg af et eternittag får man en masse muligheder og der er mange ting, som man ikke behøver tage stilling til. Man skal fx ikke bruge et undertag til et eternittag. Eternittage er meget fleksible og man kan derfor altid finde en elegant og stilsikker løsning til alle slags byggerier.

Kontakt Primatag for vejledning og et uforpligtende tilbud på eternittag i dag.

eternittag

Fordele ved Eternittag

  • Relativt billigt i forhold til mange af de andre tagtyper
  • Minimal vedligeholdelse
  • Meget nemt at lægge
  • God investering i dit eget hus

Rådgivning og professionel vejledning hos Primatag

Hos Primatag hjælper vi dig med at tage de rigtige valg angående dit tag. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Med base fra Toreby & Greve udfører vi opgaver på hele Sjælland og øerne.

 

Hvad er et Eternittag?

Eternittag er et fibercement tag, som består af 90% cement og vand blandet med cellulose. Eternittag er et materiale man kan bruge, hvis indeklimaet i dit hus er en prioritet. Eternit har nemlig en række egenskaber, der bevirker, at det isolerer virkelig godt mod fugt og alger. Dette er selvfølgelig et plus uanset om man har allergikere i familien eller ej. Eternittag er et af de billigere tagtyper og kan fås i flere forskellige farver, som f.eks. sort, rød, brun eller grå. Udover det kan man også få eternittag i mange forskellige former, hvor den mest almindelige dog er den velkendte bølgeform.

Vi i Primatag står klar som din udvalgte tagentreprenør og kan sikre dig at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi monterer tag over hele Sjælland og på øerne.