phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Nyt tag - Vi hjælper dig med nyt tag

Nyt tag til dig som gerne vil investere i din bolig

Vi har mange års erfaring inden for taglægningsbranchen og er derfor helt kvalificeret til at give dig den nødvendige rådgivning, indsigt og erfaring som er nødvendigt i processen at lægge et nyt tag. Vores taglæggere er alle sammen efteruddannede, så de er alle helt klar til at tage imod dine ønsker og behov i forhold til at investere i et nyt tag til din bolig.

Vi har med base i Toreby & Greve mulighed for at udføre alle opgaver på Sjælland og øerne.

Nedenfor kan du se de typer tag vi lægger mest af. Hvis du har nogen spørgsmål eller andre forespørgsler kan du ringe ind til os eller udfylde kontaktformularen til højre, så tager vi kontakt til dig!

kas-tagpap

Tagpap

Tagpap anvendes primært til flade tage og til f.eks. tagterrasser, men udført som en listedækning eller plankedækning, er tagpap også en arkitekttonisk flot løsning til hældningstage.

Læs mere
kas-staaltag

Ståltage

Et nyt tag kræver mange overvejelser og Primatag kan hjæpe dig med at lægge dit nye ståltag, lige meget om det er huset, skuret eller sommerhuset der trænger til et nyt tag. Vi kan lægge ståltage fra flere forskellige producenter.

Læs mere

 

eternit-kas

Eternittag

Et eternittag er en forholdsvis billig løsning, da materialerne som bruges til fremstillingen ikke er så dyre som fx teglsten eller skifer. Det er let at lægge, så det koster ikke så meget, som for nogle af de mere komplekse tage i arbejdstimer.

Læs mere
kas-skifertag

Skifertag

Når man skal vælge nyt tag er der en masse forskellige fordele og ulemper man skal tage stilling til. Det inkluderer alt fra pris og valg af materiale til udseende og holdbarhed. Skifer tag kommer i to forskellige typer.

Læs mere

 

kas-tegltag

Tegltag

Når du skal ud og kigge på nyt tag er der både fordele og ulemper, der skal tages stilling til. Det kan være lige fra pris og udseende til holdbarhed og levetid. Tegltag mister ikke farven i sollys.

Læs mere
kas-skifertag

Tagfolie

Tagfolie anvendes primært til flade tage og som membranløsning på f.eks. terrasser eller bassiner. Tagfolien er en ideel løsning til tage uden meget fald. Der kan ydes op til 15 års produktgaranti på tagfolie.

Læs mere

 

kas-kontaktos

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig. Ønsker du et udforpligtende tilbud kan vi også hjælpe med dette.

Læs mere
 

Står du overfor at skal have nyt tag, er der mange forskellige muligheder, udfordringer og løsninger. Skal man investere i nyt tag, skal man først og fremmest vælge hvordan den skal se ud, og hvilke materialer det skal være lavet af.

Allerede her er vi klar til at vejlede dig, så du får et tag som er optimalt i forhold til din nuværende tagkonstruktion og dine forventninger til et nyt tag. Når man køber nyt tag skal man også være opmærksom på at nogle tage skal bruge nogle mere vedligeholdelse end andre typer tag.

Vi har erfaringen med alle typer tage, samt redskaber til at udføre opgaverne dertil. Vi står også gerne klar til at rådgive dig om hvilket tag som er det bedste for dig i din position. Tag kontakt til os allerede i dag, for at få hjælp fra start til slut. Læs mere om de forskellige tagløsninger herover, eller i menuen til højre. Primatag er uafhængig af producenter, hvilket gør vi kan give dig den mest optimale rådgivning omkring dit nye tag til din bolig.

Der er mange penge at spare ved en energirenovering

Vi har stor erfaring med energirenovering af tage

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde

Vidste du at?

primatag-sbKvalitet, ekspertise, erfaring, troværdighed - det er nøgleordene hos Primatag A/S. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Læs mere om Primatag A/S