phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Om Primatag A/S

Kvalitet og godt håndværk med garanti!

Virksomheden blev grundlagt i 1988 af Kurt Nielsen, og voksede hurtigt til 40-50 mand. På grund af "kartoffelkuren" i Danmark, blev Tyskland det største arbejdsområde i virksomhedens første leveår. Men fra begyndelsen af 1990'erne voksede aktiviteterne i Danmark, og siden da har vi leveret kilometervis af tagløsninger til både private og virksomheder i hele landet.

Primatag A/S blev hurtigt en succes, og siden da er millioner af kvadratmeter tag udlagt, og virksomheden er nu Danmarks største uafhængige, privatejede tagentreprenør.

 

Kvalitet, ekspertise, erfaring, troværdighed - det er nøgleordene hos Primatag A/S.

Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris. Desuden gør vi meget ud af at vejlede kunderne og give dem det fagligt korrekte svar. Det gør vi ved at være uafhængige af producenter og brancheinteresser og have alle former for produkter i vores produktportefølje. Så er vi ikke afhængige af en bestemt producent, men kan altid anbefale det produkt, som bedst løser en konkret opgave.

om-os

Vi sikrer kvaliteten af vores arbejde

Vi benytter kun overenskomstdækket arbejdskraft og underleverandører, og sætter en ære i at sikre vores medarbejdere bedst muligt under udførelse af det ofte farlige arbejde i store højder og under vanskelige forhold.

Vi uddanner løbende nye tagdækkere og efteruddanner vores medarbejdere, for at sikre kvaliteten af arbejdet nu og i fremtiden, og tager et positivt hensyn til at sikre plads til alle uanset baggrund, og fysiske og psykiske forudsætninger.

Primatag Toreby L.
Kroghsvej 4
DK-4891 Toreby L.
Tlf. +45 54 86 98 73
Fax: +45 54 86 93 73
post@primatag.dk
  Primatag Greve
Lunikvej 7
DK-2670 Greve
Tlf. +45 43 90 98 73
Fax: +45 54 86 93 73
post@primatag.dk

Læs mere

Der er mange penge at spare ved en energirenovering

Vi har stor erfaring med energirenovering af tage

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde