phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Skifertag – god levetid og hårdføre skifertage

Hvorfor vælge et skifertag?

Når man skal vælge nyt tag er der en masse forskellige fordele og ulemper man skal tage stilling til. Det inkluderer alt fra pris og valg af materiale til udseende og holdbarhed. Skifertag kan som udgangspunkt monteres på de fleste tagkonstruktioner, for at finde ud af om dit tag kan bære et skifertag, så kontakt Primatag i dag. Mange vil sige, at et tag af skifer er mere indbydende end mange andre huse uden skifertag. Et skifertag er ikke en udgift, men en kæmpe investering i dit eget hus, som skaber en mere eftertragtet ejendom med højere salgsværdi og et bedre indeklima i dit hus. Skifertag er også et af de mest CO2 neutrale tage, da det ikke kræver meget energi at fremstille. Primatag er eksperter i at montere tage, ring til os for at få vejledning til dit næste tag.

Muligheder med et skifertag

Skifertag kommer i to forskellige typer. Den helt store forskel på de to er prisen, hvor den ene er meget dyrere end den anden. Skifertag er det mest holdbare tag og skal næsten aldrig vedligeholdes. Skifertag kan i de fleste tilfælde lægges på et hvilket som helst tag. Ring ind til os i dag for at få et uforpligtende tilbud på skifertag og vejledning vedrørende dit næste skifertag.

Fordele ved skifertag:

  • Skifertag har fantastisk lang levetid
  • Skifertag mister ikke farven
  • Skifertag er det mest stormsikre tag
  • Skifertag kræver næsten ingen vedligeholdelse
  • Skifertag er en super investering i dit eget hus

Rådgivning og professionel vejledning hos Primatag

Hos Primatag hjælper vi dig med at tage de rigtige valg angående dit tag. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Med base fra Toreby & Greve udfører vi opgaver på hele Sjælland og på øerne.

 

Hvad er et Skifertag?

Skifer har været anvendt som tagbeklædning i utrolig lang tid. Det er et af de mest hårdføre og holdbare materialer. Det er også det mest stormsikre tag af alle tage, og samtidig skal skifertag aldrig vedligeholdes. Grundet disse egenskaber er der mange arkitekter som har valgt at bruge skifertage til smukke og stilrene bygninger. Der er to slags skifertage, det naturlige og det keramiske. Det naturlige skifer er noget dyrere end det keramiske skifer. Farverne i begge typer skifer er naturfarver og falmer derfor ikke i solens stråler, som andre tagtyper.

Primatag står som din udvalgte tagmontør og entreprenør for at sikre dig, at kvaliteten af dit skifertag er helt i top. Vi udfører monteringer af skifertag over hele Sjælland og på øerne.