phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Ståltag - holdbart og billigt ståltag

Mange muligheder med et ståltag

Et nyt tag kræver mange overvejelser og Primatag kan hjæpe dig med at lægge dit nye ståltag, lige meget om det er huset, skuret eller sommerhuset der trænger til et nyt tag. Et ståltag er en billig kvalitetsløsning, som har en lang holdbarhed. Der findes også en masse profiler og farver, samt forskellige overflader til ståltag. Det blanke ståltag giver liv, kontrast og et eksklusivt udseende. Et ståltag med den matte overflade er tilpasset og skaber harmoni med omgivelserne og danske byggetraditioner.

Let og hurtigt at montere ståltag

Ståltage er hurtigt at lægge, da tagpladerne vejer meget lidt. Dette gør håndteringen og tilpasningen af ståltag både nemt og ligetil. Ståltag kan også lægges direkte oven på et eksisterende tag. Her slipper man herved for at skulle få lavet en ny tagkonstruktion til et ståltag. Hvis dette ønskes for dit ståltag, er bortskaffelse af dit gamle tag ikke en udfordring, da det kommer til at fungere som undertag til det nye ståltag.

Primatag kan lægge ståltage fra mange forskellige producenter.

staltage

Ståltage kan fås i mange forskellige profiler og farver. Ovenfor ses et par eksempler.

En økonomisk god løsning

Et nyt ståltag er for dig, som er prisbevidst og foretrækker at bruge dine penge fornuftigt. Da vi som sagt kan lægge ståltaget oven på dit gamle tag, skal der ikke tages højde for ekstra udgifter til fx nye spær og bortskaffelse af det gamle tag. Et ståltag kan holde i rigtig mange år, derfor er ståltag et fordelagtigt valg.

Fordele ved et ståltag

  • Ståltag med op til 40 års garanti
  • Ståltag kan fås i mange forskellige farver
  • Ståltag kan ofte anvendes ved lav taghældning
  • Ståltag er en let tagløsning
  • Ståltag har en lang holdbarhed

Rådgivning og professionel vejledning hos Primatag

Hos Primatag hjælper vi dig med at tage de rigtige valg angående dit tag. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Med base fra Toreby & Greve udfører vi opgaver på hele Sjælland og øerne.