phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Tagpap - økonomisk & slidstærkt tag med tagpap

Tagpap - hvad er det?

Tagpap er et fleksibelt tag med utallige muligheder og som egner sig til de fleste tagkonstruktioner - nye såvel som gamle. Tagpap er et meget holdbart tag, som fås i mange forskellige former og kvaliteter. Tagpap anvendes primært til flade tage og til f.eks. tagterrasser. Tagpap er også en arkitektonisk flot løsning til hældningstage, udført som listedækning eller plankedækning. Primatag udfører tagpap som både 1. og 2. lags løsninger.

Vi står klar som din udvalgte tagentreprenør og sikre dig, at kvaliteten i vores arbejde er i top. Vi udfører opgaver på hele Sjælland og øerne.

Hvorfor vælge tagpap?

Når du skal ud og kigge på nyt tag er der både fordele og ulemper der skal tages stilling til, det kan være alt lige fra pris til holdbarhed. Tagpap er et materiale, som er let at arbejde med og stiller ikke de store krav til tagkonstruktionen, hvilket betyder en forholdsvis lav pris på monteringen. Samtidig er materialet heller ikke i den høje ende af prisskalaen.

Så er økonomien en afgørende faktor for dit valg af tag, så er tagpap en super god løsning til et slidstærkt, pænt og tæt tag. Der kan ydes op til 15 års garanti på tagpap.

tagpap

Fordele ved tagpap

  • Med tagpap har du rigtig mange muligheder fx nye former og hældninger
  • Økonomisk god løsning
  • Sikkerhed for kvalitet og lang holdbarhed
  • Stor smidighed

Rådgivning og professionel vejledning hos Primatag

Hos Primatag hjælper vi dig med at tage de rigtige valg angående dit tag. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Med base fra Toreby & Greve udfører vi opgaver på hele Sjælland og Øerne.