phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Tegltag - klassisk og holdbart tegltag

Hvorfor vælge et tegltag?

Når du skal ud og kigge på nyt tag er der både fordele og ulemper, der skal tages stilling til. Det kan være lige fra pris og udseende til holdbarhed og levetid. Tegltag mister ikke farven i sollys og bliver derfor ikke grimmere med årene, men beholder sin smukke farve. Tegltag er også lette at vedligeholde, hvilket gør det dejligt nemt for husejeren. Det er heller ikke svært for håndværkerne i Primatag at sætte op, så man skal ikke betale så meget for et tegltag, som for et mere komplekst tag.

Der er mange muligheder med tegltag

Man kan mixe og matche teglsten til sin egen bolig, for at få det bedste resultat. Ved at vælge en anden farve end man har haft tidligere, kan man give sit hus et nyst pust af liv eller et mere moderne look, mens man stadig beholder det klassiske ved teglsten. Kontakt Primatag i dag og få vejledning til at finde det bedste tag til din bolig.

tegltag-underside

Fordele ved tegltag

  • Tegltag har meget lang levetid
  • Tegltag fås med mange forskellige farver og varianter
  • Tegltag er nemme at vedligeholde
  • Tegltag falmer ikke i sollys

Rådgivning og professionel vejledning hos Primatag

Hos Primatag hjælper vi dig med at tage de rigtige valg angående dit tag. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Med base fra Toreby & Greve udfører vi opgaver på hele Sjælland og øerne.

 

Hvad er tegltag?

Teglsten har været kendt i Danmark siden 1100-tallet, hvor at mange kirker, slotte og herregårde fik tegltag. Derfor er tegltag det klassiske tag i Danmark med mange muligheder, som fungerer. Tegltag egner sig til de fleste klassiske tagkonstruktioner og er holder i mange år, hvis det bliver vedligeholdt ordentligt.

Tegltag kommer i forskellige former og farver, vingefacon og fals. Tegltag findes i mange farver og med en masse forskellige overflader. Den mest brugte farve gennem tiden er den klassiske røde teglsten. Teglsten er hovedsagligt farvet med naturfarverne som rød og sort. Teglstens overflader er alt fra at være helt naturlige, og slet ikke efterbehandlet, til glaserede teglsten, som har en blank overflade med en højglans. Tegltag er typisk brugt på tage med noget hældning.

Primatag står klar som din udvalgte tagentreprenør og er klar til at sikre dig, at kvaliteten i vores arbejde er helt i top. Vi montere tage på hele Sjælland og øerne.