phone Toreby:   +45 54 86 98 73
Greve:    +45 43 90 98 73
  mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Menu
 

Understrygning - Spar penge med understrygning

Hvad er understrygning?

Har dit tegltag et par utætheder, så kan en understrygning hjælpe med at tætne dit tag. Man understryger typisk ældre tage, hvor undertaget ikke længere er tæt eller hvor den eksisterende understrygning er begyndt at falde af. Understrygning foregår fra undersiden af loftet og beskytter mod indtrængning af fygsne og slagregn.

Hvorfor er understrygning en god løsning?

Mange nyere huse er bygget med en undertag af fx plastik, hvilket har vist sig ikke at holde til alt slags vejr i det lange løb. Primatag anbefaler og udfører understrygning med bitumen-baserede produkter, som næsten alle tagbelægninger med fordel kan understryges med, samt med mørtel.

Understrygning er typisk en god og billig løsning til et tæt tag, hvis husets tagsten er af god kvalitet og yderligere har mange års levetid. 

Primatag står klar som din udvalgte tagentreprenør og sikre dig, at kvaliteten af vores understrygning er i top. Vi udfører opgaver på hele Sjælland og øerne.

understrygning

Fordele ved understrygning

  • Understrygning mindsker varmeforbruget, da varmetabet bliver mindre
  • Understrygning kan have en støjdæmpende effekt fx ved trafikerede veje
  • Understrygning gør taget vil blive mindre følsomt over for kraftig blæst eller stormvejr

Rådgivning og professionel vejledning hos Primatag

Hos Primatag hjælper vi dig med at tage de rigtige valg angående dit tag. Vi sætter en ære i at levere et professionelt arbejde i kvalitetsprodukter, til tiden og til en fornuftig pris.

Med base fra Toreby & Greve udfører vi opgaver på hele Sjælland og øerne.